News

28 September 2016, thuis.
Binnenkort gaan wij een nieuwe single opnemen! Dit nummer heet Snow. Een echte winterhit voor in de winter!
Ook al zijn we natuurlijk ontzettend trots op onze eerste CD, vanaf nu gaan we voor een echt professionele sound 😀 Ronald heeft hier een cursus voor gevolgd, dus dat gaat helemaal goed komen! We hebben er zin in en hopen jullie snel te kunnen laten horen hoe goed Ronald heeft opgelet tijdens de lessen.

24 September 2016, Paarcafé, Den Haag
Voor de tweede keer in Paardcafé!
Wij zullen deze zaterdagavond starten om 20:30 uur. Een uur later volgt de tweede band, KIN. En de laatste band komt helemaal uit Chili, Exporting White Elephants. We hopen iedereen daar te zien!

04 September 2016, Ierse middag, Alkmaar
Deze middag vol Ierse muziek mogen wij dit jaar afsluiten. Dit doen wij natuurlijk met Ierse liedjes maar met een vleugje rock en folk erdoorheen. Kom naar Alkmaar en geniet van lekkere muziek en heerlijke Guinness!

17 September 2015, Paarcafé, Den Haag
Op deze mooie donderdagavond (ook de verjaardag van onze zanger Vincent) staan wij op het podium in het Paardcafé!
Eerst zal de coverband Chilly Frogs de avond openen en daarna (precieze tijden weten we nog niet) zullen wij de avond afsluiten. Kom dus lekker bier drinken in Paardcafé en geniet de hele avond van live muziek!

29 April 2015, Het Veur Theater, Leidschendam
Voor de derde keer zijn we het voorprogramma van de Canadese zangeres Sarah Smith.
Het is voor ons een extra speciale avond want we gaan ook onze gloednieuwe cd’s verkopen! De cd’s verkopen we voor 5 euro, maar als je er meer voor over hebt dan is dat ook niet erg 😉
We zullen vanavond weer een hoop nieuwe gezichten zien, dus dat wordt spannend maar vooral erg gezellig!
Tot in Het Veur theater!

8 Januari 2015 – Het is alweer een tijdje geleden dat we op een podium hebben gestaan. Dus als je je afvraagt of Red Ate Wolf nog wel bestaat: Jazeker! We zijn druk bezig met het opnemen van ons eerste album. Dit album gaat Red Ate Wolf RAW heten. ‘RAW’ is niet alleen de afkorting van onze bandnaam maar dit hebben we voornamelijk gekozen omdat het een ‘rauwe’ cd wordt. We nemen het zelf ‘live’ op in onze oefenruimte zonder en het oneindig te perfectioneren. Wel willen we natuurlijk dat het een geweldige cd wordt dus we mixen het daarna wel af, zodat er zometeen een mooi geluid uit jullie boxen komt 😉 Volgende week nemen we ons laatste liedje op en zullen er 12 nummers op de cd komen, waarvan er 11 eigen nummers zijn. Onder het kopje Audio staat een van onze nummers zoals het op ons album komt te staan: Gunslinger Joe. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

31 Mei 2014, Dekker’s Hoeve, Voorburg
Zaterdag 31 mei spelen wij in Partycentrum Dekker’s Hoeve in Voorburg. Het partycentrum heeft een boerderijtje, molen en zelfs een ophaalbruggetje, wat wil je nog meer :D?
Wij beginnen (20:30 uur) en eindigen deze avond, tussendoor speelt de band The Spectacles. Toegang is gratis dus zo blijft er extra veel geld over voor bier (!!!). Let wel op dat je hier niet kan pinnen.
Tot dan!

Jan 11th 2014, Het Veur Theater, Leidschendam
De Canadese zangeres Sarah Smith heeft ons weer gevraagd om in het voorprogramma te staan in 2014! Hartstikke leuk en we hebben er weer ongelooflijk veel zin in. Kaarten zijn te koop (€15,-) op de site van Het Veur Theater. 11 januari valt op een zaterdag en de aanvang is om 20:30 uur.
We hopen jullie daar te zien!

Sept 28th 2013, Magisch Theatertje in Amby, Maastricht
Van omgeving Den Haag nu helemaal naar Maastricht. In het Magisch Theatertje zal er een festival plaats vinden om 28 september, Music Chicks 2 Mix. Er zullen 9 bandjes spelen op twee podia, waaronder Red Ate Wolf!
Dus ga 28 september lekker een dagje naar het prachtige Maastricht. Drink een paar lekkere biertjes op een van de vele mooie terrasjes en kom om 16:00 uur naar het Magisch Theaterje!

May 15th 2013, Camuz Theatre, Leidschendam
We are proud to announce that we are the starting act of Sarah Smith. Sarah is a singer/songwriter from Canada. Next to the May 15 performance, she will have multiple concerts in Germany in the weeks to come!
The tickets are sold out, but we’ll keep you posted regarding our next performances, of course!